in Dutch
Home | Members | Committee | Join Us | Useful Tools | Projects | Library | Distance Training | Useful Links

 

Word lid van de ECOLE Best Club!   Word lid van de ECOLE Best Club!  Word lid van de ECOLE Best Club!
Nederlandse versie 

De ECOLE Best Club is een ontmoetingspunt voor leraren die waardevolle ervaringen hebben met internationale projecten en voor leraren die met internationale samenwerking willen beginnen.  Daarom nodigen we leraren uit om materialen beschikbaar te stellen of te leren over wat leraren al bereikt hebben in hun werk. 

Nuttige hulpmiddelen
Op deze pagina staat advies over ICT-hulpmiddelen in het onderwijs. Hoe en waarom kan je ze selecteren en gebruiken in je klas en school? Als je leraar bent en je hebt een interessante 'tool' voor Samenwerkend Leren via de computer gevonden, stuur ons dan alsjeblieft een e-mail!! We zijn geïnteresseerd in het uitwisselen van informatie over samenwerkings- instrumenten in het onderwijs om zo deze pagina's steeds bruikbaarder te maken. 

Afstandsleren
Vanaf lente 2003 biedt de BEST club online sessies aan haar leden om leraren in staat te stellen lessen te volgen over geavanceerde technologieŽn voor het onderwijs.

WORD LID VAN DE BEST CLUB

ECOLEís doelstelling is het creŽren van een internationale leergemeenschap van leraren en leerlingen binnen het primair en voortgezet  onderwijs die betrokken zijn bij projectmatige leerervaringen met behulp van het educatieve gebruik van ICT.

In het kader van ECOLE richten de BEST activiteiten zich op:
- het ontwikkelen van een interactief platform om goede praktijkvoorbeelden te verzamelen,
- het verspreiden van  informatie en
- het ontwikkelen van interactieve hulpmiddelen voor leraren die betrokken zijn bij computerondersteund samenwerkend leren.  

Discussie FORUM

Projecten
We willen projecten die geselecteerd zijn als BESTe praktijkvoorbeelden verzamelen en presenteren, zodat hier zowel voorbeelden als project- beschrijvingen zijn te vinden die door BEST-leden zijn ingediend.
Je bent hierbij uitgenodigd om een kijkje te nemen maar ook om je eigen succesvolle project in te dienen.

 Bibliotheek
In dit onderdeel zijn artikelen en hulpbronnen te vinden die van pas komen bij het uitvoeren van een Computer Ondersteund Samenwerkingsproject. 

Handige Links
We hebben ook handige Internet-links verzameld rond verschillende onderwerpen, zoals Internetprojecten, leeromgevingen en computerondersteund samenwerkend leren 

KOM ERBIJ!
Word een van de ECOLE BEST leraren!  Doe mee aan onze netwerkactiviteiten en vertel ons van de beste praktijk- voorbeelden die je zelf ontwikkeld hebt of waarvan je weet.

KOM BIJ DE BEST CLUB

Voor informatie over een bepaald project neem dan contact op met de persoon die genoemd wordt.
Voor verdere informatie over de ECOLE BEST CLUB en voor het indienen van te publiceren materialen,  neem contact op met onderstaande leraren. Graag in het Engels (of Italiaans). Wil je liever in het Nederlands, klik dan op Henk

patrizia corasaniti
maria rosaria chiummo

henk sligteYou are Hit Counter visitor so far
(started - 14.12.03)

(C) V Savli